vanduo, krakmolas, sojos baltymai, augaliniai aliejai (saulėgrąžų aliejus, rapsų aliejus), fruktozė, maistinės skaidulinės medžiagos (sojos polisacharidai, virškinimui atsparus krakmolas, inulinas, gumiarabikas, celiuliozė, oligofruktozė), emulsiklis (sojos lecitinas), kalio citratas, natrio chloridas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), kalio chloridas, magnio karbonatas, ortofosforo rūgšties kalcio druskos (kalcio ortofosfatas), karotenoidų mišinys (sudėtyje yra sojos) (b-karotenas, liuteinas, likopeno dervingasis aliejus iš pomidorų), cholino chloridas, ortofosforo rūgšties kalio druskos (kalcio ortofosfatas), kalcio hidroksidas, natrio L-askorbatas, kalio hidroksidas, DL-a-tokoferilacetatas, geležies (II) laktatas, cinko sulfatas, nikotinamidas, retinilo acetatas, chromo (III) chloridas, vario gliukonatas, mangano sulfatas, kalcio D-pantotenatas, ciankobalaminas, natrio selenitas, D-biotinas, pteroilmonoglutamo rūgštis, cholekalciferolis, tiamino hidrochloridas, piridoksino hidrochloridas, riboflavinas, natrio fluoridas, kalio jodidas, natrio molibdatas, fitomenadionas.
Maistingumo deklaracija:
|
Vidutinis kiekis 100 ml produkto
|
Energinė vertė (En)
|
435 kJ/103 kcal
|
Riebalai (37 En%), iš kurių
-sočiųjų riebalų rūgščių
- mononesočiųjų riebalų rūgščių
-polinesočiųjų riebalų rūgščių
|
4,2 g
0,5 g
3,0 g
0,7 g
|
Angliavandeniai (44%), iš kurių
- cukrų
- laktozės
|
11,3 g
2,3 g
< 0,006 g
|
Skaidulinės medžiagos (2 En%)
|
1,5 g
|
Baltymai (17 En%)
|
4,3 g
|
Druska
|
0,25 g
|
Vitaminai
|
|
Vitaminas A
|
82 μg
|
Vitaminas D
|
0,7 μg
|
Vitaminas E
|
2,5 mg α-TE
|
Vitaminas K
|
5,3 μg
|
Tiaminas
|
0,15 mg
|
Riboflavinas
|
0,16 mg
|
Niacinas
|
0,89 mg/1,8 mg NE
|
Pantoteno rūgštis
|
0,53 mg
|
Vitaminas B6
|
0,17 mg
|
Folio rūgštis
|
38 μg
|
Vitaminas B12
|
0,5 μg
|
Biotinas
|
4,0 μg
|
Vitaminas C
|
15 mg
|
Mineralinės medžiagos ir mikroelementai:
|
Natris
|
100 mg
|
Kalis
|
150 mg
|
Chloras
|
125 mg
|
Kalcis
|
80 mg
|
Fosforas
|
72 mg
|
Magnis
|
23 mg
|
Geležis
|
1,6 mg
|
Cinkas
|
1,2 mg
|
Varis
|
0,18 mg
|
Manganas
|
0,33 mg
|
Fluoridas
|
0,10 mg
|
Molibdenas
|
10 μg
|
Selenas
|
7,5 μg
|
Chromas
|
12 μg
|
Jodas
|
13 μg
|
Kita:
|
|
Karotinoidai
|
0,20 mg
|
Cholinas
|
37 mg
|
Osmoliarumas
|
300 mOsmol/l
|
Vanduo
|
84 ml
|