SUDEDAMOSIOS DALYS: karvės pieno baltymai, vanduo, maltodekstrinas, sacharozė, žuvų taukai (sudėtyje yra sojos), augaliniai aliejai (rapsų aliejus, saulėgrąžų aliejus), kvapiosios medžiagos, magnio divandenilio fosfatas, emulsiklis (sojos lecitinas), cholino chloridas, natrio L-askorbatas, kalio citratas, dažiklis (karminas), dikalio vandenilio fosfatas, dažiklis (kurkuminas), geležies (II) laktatas, vario gliukonatas, kalcio D-pantotenatas, DL-alfa-tokoferilacetatas, cinko sulfatas, nikotinamidas, mangano sulfatas, piridoksino hidrochloridas, natrio fluoridas, riboflavinas, tiamino hidrochloridas, retinilo acetatas, folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis), chromo (III) chloridas, kalio jodidas, natrio molibdatas, D-biotinas, natrio selenitas, filochinonas (fitomenadionas), cholekalciferolis, cianokobalaminas.
Procentinis maistinių medžiagų energijos pasiskirstymas: riebalai 35 En%, angliavandeniai 41 En%, skaidulinės medžiagos 0 En%, baltymai 24 En%.
Maistingumo deklaracija |
Vidutinis kiekis 100 ml |
Energinė vertė |
1029 kJ/245 kcal |
Riebalai (35% En), iš kurių: |
9,6 g |
- sočiųjų riebalų rūgščių; |
2,2 g |
- polinesočiųjų riebalų rūgščių; |
3,5 g |
- eikozapentaeno riebalų rūgšties (EPA); |
880 mg |
- dokozaheksaeno rūgšties (DHA). |
585 mg |
Angliavandeniai (41% En), iš kurių: |
25,1 g |
- cukrų |
13,4 g |
- laktozės |
<0.35 g |
Skaidulinės medžiagos |
0 g |
Baltymai (24% En) |
14,6 g |
Druska |
0,1 g |
Vitaminai |
|
Vitaminas A |
232 μg |
Vitaminas D |
7,85 μg |
Vitaminas E |
4,09 mg α-TE |
Vitaminas K |
14,0 μg |
Tiaminas |
0,24 mg |
Riboflavinas |
0,50 mg |
Niacinas |
0,77 mg / 4,23 mg NE |
Pantoteno rūgštis |
1,55 mg |
Vitaminas B6 |
0,51 mg |
Folio rūgštis |
35,4 μg |
Vitaminas B12 |
1,04 μg |
Biotinas |
10,6 μg |
Vitaminas C |
31,4 mg |
Mineralinės medžiagos ir mikroelementai |
|
Natris |
39,1 mg |
Kalis |
98,0 mg |
Chloras |
46,8 mg |
Kalcis |
336 mg |
Fosforas |
287 mg |
Magnis |
54,0 mg |
Geležis |
2,25 mg |
Cinkas |
2,30 mg |
Varis |
340 μg |
Manganas |
0,24 mg |
Fluoras |
0,25 mg |
Molibdenas |
14,7 μg |
Selenas |
13,4 μg |
Chromas |
8,48 μg |
Jodas |
30,5 μg |
Kita |
|
Cholinas |
99,0 mg |
Osmoliarumas |
570 mOsmol/l |