vanduo, maltodekstrinas, augaliniai aliejai (saulėgrąžų aliejus, rapsų aliejus, vidutinės grandinės aliejai (kokosų aliejus, palmių sėklų aliejus)), išrūgų baltymai (iš karvės pieno), ryžių miltai,karvės pieno baltymų kazeinatas), žirnių baltymai, sojos baltymai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), emulsiklis (sojos lecitinas), natrio chloridas, žuvų taukai, kalcio fosfatas, kalio citratas, kalio vandenilio fosfatas, kalio hidroksidas, kalcio hidroksidas, kalio chloridas, karotenoidų mišinys (sudėtyje yra sojos) (b-karotenas, liuteinas, likopeno dervingasis aliejus iš pomidorų), cholino chloridas, magnio hidroksidas, magnio vandenilio fosfatas, natrio L-askorbatas, geležies (II) laktatas, cinko sulfatas, nikotinamidas, retinilo acetatas, DL-alfa-tokoferilacetatas, vario gliukonatas, natrio selenitas, mangano sulfatas, kalcio D-pantotenatas, chromo (III) chloridas, D-biotinas, cholekalciferolis, folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis), tiamino hidrochloridas, piridoksino hidrochloridas, natrio molibdatas, riboflavinas, natrio fluoridas, kalio jodidas, filochinonas (fitomenadionas), cianokobalaminas.
Maistingumo informacija
|
100 ml produkto
|
Energinė vertė
|
420 kJ/100 kcal
|
Riebalai (35%), iš kurių
-sočiųjų riebalų rūgščių
- mononesočiųjų riebalų rūgščių
-polinesočiųjų riebalų rūgščių
- dokozaheksaeno rūgšties
- eikozapentaeno rūgšties
|
3,9 g
1,0 g
2,2 g
0,7
13,6 mg
20.0 mg
|
Angliavandeniai (49%), iš kurių
- cukrų
- laktozės
|
12,3 g
0,7 g
< 0,025 g
|
Skaidulinės medžiagos (0)
|
< 0,1 g
|
Baltymai (16%)
|
4,0 g
|
Druska
|
0,26 g
|
Vitaminai
|
|
Vitaminas A
|
82 μg
|
Vitaminas D
|
1,0 μg
|
Vitaminas E
|
1,3 mg α-TE
|
Vitaminas K
|
5,3 μg
|
Tiaminas
|
0,15 mg
|
Riboflavinas
|
0,16 mg
|
Niacinas
|
0,91 mg (1,8 mgNE)
|
Pantoteno rūgštis
|
0,53 mg
|
Vitaminas B6
|
0,17 mg
|
Folio rūgštis
|
27 μg
|
Vitaminas B12
|
0,21 μg
|
Biotinas
|
4,0 μg
|
Vitaminas C
|
10 mg
|
Mineralinės medžiagos
|
|
Natris
|
100 mg
|
Kalis
|
150 mg
|
Chloras
|
125 mg
|
Kalcis
|
80 mg
|
Fosforas
|
72 mg
|
Magnis
|
23 mg
|
Geležis
|
1,6 mg
|
Cinkas
|
1,2 mg
|
Varis
|
0,18 mg
|
Manganas
|
0,33 mg
|
Fluoras
|
0,10 mg
|
Molibdenas
|
10 μg
|
Selenas
|
5,7 μg
|
Chromas
|
6,7 μg
|
Jodas
|
13 μg
|
Kita:
|
|
Karotinoidai
|
0,20 mg
|
Cholinas
|
37 mg
|
Osmoliarumas
|
255 mOsmol/l
|
Vanduo
|
85 ml
|