vanduo, maltodekstrinas, karvės pieno baltymai, cukrus, augaliniai aliejai (rapsų aliejus, saulėgrąžų aliejus), maistinės skaidulinės medžiagos (oligofruktozė, galaktooligosacharindai (iš karvės pieno), pektinas, fruktooligosacharidai), trechaliozė*, kalio citratas; emulsiklis (sojos lecitinai), kvapioji medžiaga, magnio ortofosfatas, cholino chloridas, kalio chloridas, dažiklis (karmino rūgštis), natrio citratas, natrio L-askorbatas, geležies (II) laktatas, cinko sulfatas, nikotinamidas, DL-a-tokoferilacetatas, retinilo acetatas, vario gliukonatas, natrio selenitas, mangano sulfatas, chromo (III) chloridas, kalcio D-pantotenatas, D-biotinas, cholekalciferolis, tiamino hidrochloridas, pteroilomonoglutamo rūgštis, piridoksino hidrochloridas, natrio molibdatas, natrio fluoridas, riboflavinas, kalio jodidas, filochinonas (fitomenadionas), ciankobalaminas. * Gliukozės šaltinis yra trechaliozė.
Maistingumo informacija
|
Vidutinis kiekis
100 ml:
|
Energinė vertė
|
1005 kJ / 240 kcal
|
Riebalai (39% En), iš kurių
sočiųjų riebalų rūgščių
|
10,4 g
1,1 g
|
Angliavandeniai (42% En), iš kurių
|
25,2 g
|
cukrų,
laktozės
|
14,1 g
0,6 g
|
Skaidulinės medžiagos (3 %En)
|
3,6 g
|
Baltymai (16 % En)
|
9,5 g
|
Druska
|
0,21 g
|
Mineralai ir mikroelementai:
|
|
Natris
|
83 mg
|
Kalis
|
229 mg
|
Chloridas
|
91 mg
|
Kalcis
|
174 mg
|
Fosforas
|
174 mg
|
Magnis
|
33 mg
|
Geležis
|
3,8 mg
|
Cinkas
|
2,9 mg
|
Varis
|
0,43 mg
|
Manganas
|
0,80 mg
|
Fluoridas
|
0,2 mg
|
Molibdenas
|
24 mg
|
Selenas
|
14 mg
|
Chromas
|
16 mg
|
Jodas
|
32 mg
|
Vitaminai:
|
Vitaminas A
|
240 mg
|
Vitaminas D
|
1,8 mg
|
Vitaminas E
|
3 mg a-TE
|
Vitaminas K
|
13,0 mg
|
Tiaminas
|
0,4 mg
|
Riboflavinas
|
0,4 mg
|
Niacinas
|
2,2 mg
4,3 mg NE/EN
|
Pantoteno rūgštis
|
1,3 mg
|
Vitaminas B6
|
0,4 mg
|
Folio rūgštis
|
64 mg
|
Vitaminas B12
|
0,7 mg
|
Biotinas
|
9,6 mg
|
Vitaminas C
|
24 mg
|
Kita:
|
|
Cholinas
|
88 mg
|
Osmoliarumas
|
790 mOsmol/l
|