vanduo, maltodekstrinas, augaliniai aliejai (saulėgrąžų aliejus, rapsų aliejus, vidutinės grandinės aliejai (kokosų aliejus, alyvpalmių sėklų aliejus)), išrūgų baltymai (iš karvės pieno), karvės pieno baltymų kazeinatas, žirnių baltymai, sojos baltymai, emulsiklis (sojos lecitinas), magnio vandenilio fosfatas, kalio citratas, natrio citratas, kalcio karbonatas, žuvų taukai, kalio chloridas, kalio hidroksidas, kalcio fostatas, karotenoidų mišinys (sudėtyje yra sojos) (b-karotenas, likopeno dervingasis aliejus iš pomidorų, liuteinas), cholino chloridas, natrio chloridas, natrio L-askorbatas, geležies (II) laktatas, cinko sulfatas, nikotinamidas, DL-alfa-tokoferilacetatas, retinilo acetatas, vario gliukonatas, mangano sulfatas, natrio selenitas, kalcio D-pantotenatas, chromo (III) chloridas, D-biotinas, cholekalciferolis, tiamino hidrochloridas, folio rūgštis (pteroilmonogliutamo rūgštis), piridoksino hidrochloridas, riboflavinas, kalio jodidas, natrio fluoridas, natrio molibdatas, filochinonas (fitomenadionas), cianokobalaminas.
Maistingumo deklaracija:
|
100 ml produkto
|
Energinė vertė (En)
|
630 kJ/150 kcal
|
Riebalai (35% En), iš kurių
-sočiųjų riebalų rūgščių
- mononesočiųjų riebalų rūgščių
-polinesočiųjų riebalų rūgščių
- dokozaheksaeno rūgšties (DHA)
- eikozapentaeno rūgšties (EPA)
|
5,8 g
1,5 g
3,3 g
1,1 g
13,7 mg
20,0 mg
|
Angliavandeniai (49%En), iš kurių
- cukrų
- laktozės
|
18,3 g
1,1 g
< 0,025 g
|
Skaidulinės medžiagos (0% En)
|
< 0,1 g
|
Baltymai (16% En)
|
6,0 g
|
Druska
|
0,34 g
|
Vitaminai
|
|
Vitaminas A
|
123 μg
|
Vitaminas D
|
1,5 μg
|
Vitaminas E
|
1,9 mg α-TE
|
Vitaminas K
|
8,0 μg
|
Tiaminas
|
0,23 mg
|
Riboflavinas
|
0,24 mg
|
Niacinas
|
1,3 mg/ 2,7 mg NE
|
Pantoteno rūgštis
|
0,80 mg
|
Vitaminas B6
|
0,26 mg
|
Folio rūgštis
|
40 μg
|
Vitaminas B12
|
0,32 μg
|
Biotinas
|
6,0 μg
|
Vitaminas C
|
15 mg
|
Mineralinės medžiagos ir mikroelementai:
|
Natris
|
134 mg
|
Kalis
|
201 mg
|
Chloridas
|
100 mg
|
Kalcis
|
108 mg
|
Fosforas
|
108 mg
|
Magnis
|
34 mg
|
Geležis
|
2,4 mg
|
Cinkas
|
1,8 mg
|
Varis
|
270 μg
|
Manganas
|
0,50 mg
|
Fluoridas
|
0,15 mg
|
Molibdenas
|
15 μg
|
Selenas
|
8,6 μg
|
Chromas
|
10 μg
|
Jodas
|
20 μg
|
Kita:
|
|
Karotenoidai
|
0,30 mg
|
Cholinas
|
55 mg
|
Osmoliarumas
|
360 mOsmol/l
|
Vanduo
|
78 ml
|