Šokolado-graikinių riešutų keksiukai 12 porcijų

Jums reikės:
• 1,5 puodelio miltų
• žiupsnelio druskos
• 2 šaukštelių kepimo miltelių
• 2 šaukštų kakavos
• 0,5 puodelio cukraus
• 0,5 puodelio rudojo cukraus
• 1 buteliuko „Fortini Multi Fibre“* šokolado skonio
• 1 kiaušinio
• 5 šaukštų aliejaus
• 100 g pieniško šokolado
• 100 g lazdynų riešutų
• vanilės

Paruošimas:
1. Supjaustykite šokoladą ir susmulkinkite riešutus.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite sausus produktus: miltus, druską, kepimo miltelius ir cukrų (baltą ir rudą).
3. Mažesniame dubenyje sumaišykite skystus ingredientus: „Fortini Multi Fibre“, įdėkite kakavos, kiaušinį, aliejų ir vanilės.
4. Į sausų ingredientų mišinį su šokoladu ir riešutais įpilkite skystų ingredientų ir išmaišykite iki vientisos masės.
5. Supilkite tešlą į silikonines arba metalines formas, kuriose įdėtos popierinės keksiukų formelės (užpildykite iki ¾ formelės aukščio).
6. Kepkite 180 °C temperatūroje 20–25 minutes.

* Visada pasikonsultuokite su savo gydytoju, jei produktą naudojate kaip gaminamo patiekalo sudėtinę dalį, nes dėl temperatūros pokyčių gali pakisti produkto maistinių medžiagų kiekis.

Kokteilis 2 porcijos

Braškiniam kokteiliui reikės: • 180 ml jogurto indelio • 100 g braškių • 1 buteliuko „Fortini Multi Fibre“* braškių skonio Šokoladiniam kokteiliui reikės: • 200 ml pieno • 1 banano • 1 buteliuko „Fortini Multi Fibre“* šokolado skonio Paruošimas: 1. Visus ingredientus sudėkite į blenderį. 2. Suplakite iki vientisos kokteilio konsistencijos. 💡 Skonį galite keisti …

Skaitykite daugiau

Ledai 2 porcijos

Jums reikės: • 1 buteliuko „Fortini Multi Fibre“* šokolado arba braškių skonio Paruošimas: 1. Supilkite „Fortini Multi Fibre“ turinį į ledo šaldymo formas. 2. Įdėkite į šaldiklį 8 valandoms. Ledai paruošti! * Visada pasikonsultuokite su savo gydytoju, jei produktą naudojate kaip gaminamo patiekalo sudėtinę dalį, nes dėl temperatūros pokyčių gali pakisti produkto maistinių medžiagų kiekis.

Skaitykite daugiau